~…og på gjensyn…~

 
forsiktig
stryker jeg deg
over håret
sølvfarget, mykt
jeg legger mitt varme kinn
helt inntil ditt kalde
og hvisker
Farvel…

 

5 kommentarer

Filed under av tanker og følelser

5 responses to “~…og på gjensyn…~

 1. auda.. God klem søte pia.. Vet ikke hva annet jeg skal si…


  Takk, Jojjaen 🙂 Det er ikke så mye å si, annet enn at det er trist men godt når de finner freden… Og kanskje får hun møte sine kjære igjen 🙂

  *klemmer tilbake*

 2. Det er sant, men likevel er det trist for oss som er igjen..

  Klemmer litt mer bare fordi 🙂

  Mhm, kjempetrist. Det er alltid så mye mer man skulle sagt, gjort og spurt om… Fått svar på. Det er veldig rart å ikke ha flere besteforeldre som lever… En generasjon borte.

  Og takk ♥

 3. Nu har hun tatt plass i Karlsvogna GoSpira – der sitter hun godt og kan følge med på at Englene og du har det bra.
  Det er likevel noe av det vanskligste ved å gi slipp, det å aldri mer skulle få fortelle at vi har det godt, i får det til…

  Klemmergoe og en smask fra Pøbelen – vi tenker på dere


  Ja, Mums mi, nå har Mor det godt… ♥ Vi tror hun sitter på myke skyer og drikker kaffe med melk og sukker i, sammen med Far, og barna hun mistet på sin vei… Det var mange som ventet på henne. Derfra ser de ned til oss, passer på oss og støtter oss når vi trenger. Men som du sa ‘hjemme’ hos deg, det er rart når kunnskapen, og historiene, forsvinner. Mamma vet noe, men ikke alt. Og jeg skulle gjerne ville vite alt… Kanskje en dag får jeg det 🙂

  *snusker på Pøbelen, alle tre, og klemmer den aller beste Mumsen det go’aste vi kan*

 4. GoSpira mi – det med å la de siste bitene av livets mosaikk falle til gulvet, det er hardt, hardere enn vi vet før vi har prøvd det…
  Det er et valg, kanskje et godtroende valg – men jeg tror hun har det bra der, har truffet kjente og kanskje Vidunderet ligger ved hennes føtter allerede. Han var klar på de han likte i livet.

  Denne høsten har jeg valgt å lukke en bok, valgt å si farvel til det jeg ikke vet – det i seg selv har vært en test. Likevel dannes det nye minner hver dag, nye biter finner sin plass.

  I kveld har jeg vært på Reisen til julestjernen med en kjær venn. En helt ny, meget flott oppsetning i en sal full av kjekke små menn og vakre unge damer i julekjole str small. Det ble nye minner, nydelige minner og med de sendte jeg tanker opp til dere – og ønsker at neste advent kan dere kanskje komme sørover for et lite teaterbesøk med meg.

  Pøbelen er derimot overlykkelig over at hans elskede mamma kom hjem, spiste opp maten sin og sover nå lettet ut – det enkle liv er kanskje det beste..
  Send henne nå godt av sted, med all den varme og kjærlighet hun fikk i livet – det er i din stil det…

  Klemmergoe og ..skal hilse…

 5. MT

  Tankespire,dette var fint skildra.Mine besteforeldre har vore døde i mange år,spesielt minnast eg korleis mi mormor var,litt sånn mormor som dei åtte ungane har,lita og nett,snill.

  Håpar at adventsdagane er gode og at du og dine får ei fredfull jule,-og nyttårshelg.
  Marieklem din veg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s