~øyeblikkenes tanker…~

 

I det tanken treffer

kjenner jeg halsen bli tykk

og jeg trekker pusten dypt

Forsøker å puste rolig

å tvinge kroppen tilbake

til det normale ”verken eller”

Forsøker å huske at sånn er det

enn så lenge

Og den eneste som kan endre det

er meg

Jeg alene.

 

 

34 kommentarer

Filed under Uncategorized

34 responses to “~øyeblikkenes tanker…~

 1. Du er ALRDI alene! 😀 Du har mange flotte folk rundt deg som alltid er der! Slike som meg 😉

 2. MT

  Ein treng desse «verken eller» periodene,pustepauser,men så er det fint også å finne ut av ,stå trygt på to føter:)

  Lukke til,Du alene,-men med medvandrarar:)

 3. holder begge armene ut og venter på tankespirelillestoreklemmen  🙂

  gladidegogettstegavgangendu. ..

 4. Akkurat sånn følte jeg det her for noen timer siden, hvis du leser min kommentar på innlegget hos mairmog…

 5. Ja. Ikke godt å ha det slik. Trøsten er at det går over. 🙂 Ha en fin søndag.

 6. tankespire

  Jeg vet 🙂 Men på en eller annen måte er jeg ikke like sårbar når det kommer til venner og familie.. Dere er alle gode å ha, det er sant 🙂 Men just nu vil jeg helst bare stå helt alene, uten å ønske og drømme og spinne fantasitråder i livsveven min..?

  Bare en dag igjen nå, søta! 😀

  *go’klemmer*

 7. tankespire

  Kloke, gode MT 🙂

  Det er virkelig på tide, å kunne stå støtt på mine egne to føtter! Jeg kaller følelsen likegyldighet, de stundene jeg klarer det. Men det er nok ikke det rette ordet egentlig.
  Alene, men forhåpendligvis uten muren. Takker, MT 🙂

  Håper du har fine dager, her oppe i nord kan vi nyte vår første høstblåst – godt å sitte inne med havregrøt i varmen 🙂

 8. tankespire

  *storklemmergodtoglenge*

  Det er tatt ett steg, men det gjenstår å se om…jeg klarer å fortsette videre eller om…jeg snur. Om man bare visste… Kanskje man gør. Blæææ…

  Men smiler alltid til deg, godeste, og håper du har det fint og nå kan vi endelig drikke te igjen sammen her 🙂

  *merklemgid

 9. MT

  Her litt lenger nede på kartet har også vinden ruska bra,no stilt,litt sol og fjelltoppane viser sitt første lag med kvitt dekke.

  Havregrynsgraut er godt:)
  Dagane er på det jamne gode,men det krevst litt krefter å skulle stå på to bein,…you know:)
  Å så var det desse murane då …….
  Klem

 10. tankespire

  Åååh, alternativmesse!!! Det har jeg såå lyst å være med på! Var mye inne på et sted som heter ~Alveskogen~ før, og andre steder som handler om alternative ting, men det er blitt sjelden i det siste. Det virker som om slike tanker har mistet plassen sin inni her, dessverre 😦

  Liker sånne litt skummle historier, med ting man ikke ser 🙂 Men hadde nok blitt skeptisk dersom det kunne sneket seg inn noen hos meg :-S Skrekk og gru!

 11. tankespire

  Hei Artemisia 🙂

  Ja, jeg håper det gjør det – selv om jeg tviler noen ganger. Har lest inne hos Mairmog og vet egentlig at det gjør det, dersom jeg vrir litt på tankene mine… Og derfor sier jeg at det er bare jeg som kan fikse det, helt alene. Kanskje med hjelp fra mine hodedamer 🙂

  Ønsker deg en fin kveld og en strålende uke med masse smil og flotte høstfarger! 🙂

 12. tankespire

  Vi har ikke fått snø i toppene enda, men det er nok ikke lenge til. I fjor kom det i slutten av august, men det var for tidlig!

  Hadde tykk, stor mur før, og når det stormer som værst savner jeg beskyttelsen den ga… Men bare ved første instinktive tanke, ikke når jeg tenker videre. Og det er bra 🙂

  *smiler og klemmer fra kaféen min*

 13. Så flott! 🙂 Du klarer det, vet du, selv om tiden kan stå stille noen sekunder og hjertet kan hamre og halsen blir tykk! Du klarer det hvis du vil!

  Ble litt glad da jeg leste kommentar-rekka under innlegget også! 😉

  Ha en fin dag!

 14. tankespire

  Hei i sør 🙂

  Vet du, i noen få stunder tror jeg at jeg skal klarer det, men de stundene varer omtrent en halv time før jeg får neller. Nå har jeg øvd hele uka på å tenke at det går fint å fortsette, men nå når det nærmer seg kjenner jeg at ønsket ikke er like sterkt. Eller at det blir overskygget..?

  Men jeg skal klare en dag 🙂 Det lover jeg! Tror kansje det noen ganger er blitt litt bedre…

  Ha en strålende fin kveld, Mairmog – jeg er så heldig å ha fått spysjuka :-S

 15. Mad

  tankespire:-)

  Mhm, det er mye sant i det – at man må ta grep om sine egne tanker og avgjørelser – men det er lettere sagt enn gjort, kanskje…

  Bra skrevet, og fint å se deg, gode du:-)

  * gode tanker og en varm klem*

 16. tankespire

  God aften, Mad 🙂

  Jaa… Det er ingen andre som gjør det for deg – vanligvis. Man må være kaptein på egen skute, og heller få litt veiledning..? Og kanskje høre på den…
  Det gikk fint, helt til det ble alvor :-/

  Kommer innom deg nå, om det passer 😉

  *klemmer gode og varme*

 17. Vondeste vonde, Spirelille. Men av og til fint likevel, å få en på trynet så man bare MÅ reise seg og begynne på nytt. Selv om det er kjempevanskelig.
  *klemmemassepå*

 18. Noen ganger…
  har jeg tenkt…
  at det hadde vært greit med litt endringshjelp…
  for det er så tungt alene..

  Snubleklemmer og tenker at slike egenendringer tar masse masse tid og krefter..

 19. tankespire

  Problemet, Snuppa, er at «slaget» er med på å hjelpe opp igjen. Og så er vi tilbake til start. Og nå er det virkelig på tide å slutte å skrive om det, bloggen her er bare så kjedelig. Burde jo ta tegnet vel?

  Ellers håper jeg du har det fint. Har du vært der nede? Må sulle meg inn til deg å se om det står noe 🙂
  Jeg er litt sliten.. Søvnen slutter for tidlig om morgenen, akkurat som forrige helg :-S Skjønner ikke at det ikke skal gå an å få sove lenger enn til halv åtte åtte?!

  Fylle på med litt te-energi sammen med meg?

  *gode søndagsklemmer*

 20. tankespire

  Men som vi vet, Snubleline, så er det bare en selv som kan gå veien… Samme hva. Noe(n) kan gi deg startfart, men etterhvert må du jobbe for egen maskin. Kanskje det er som å sykle? Når du først har fått fart, er det ikke så tungt likevel..? 🙂

  *klemmer godt med varme tanker og kjenner på gleden over å få ord fra deg* 🙂

 21. Gullkorn! Tar det med til skattekisten:) Tommel!

 22. Ville bare gi deg en god klem, sette igjen en kopp te og hviske til deg at jeg har lest – litt med skrekk og undring..

  Men det er vel slik endringsprosser er og håper du finner en vei videre..

  Klem til deg og de to fortryllende – take care..

 23. Hmmm… litt pustevansker her. Bra skrevet!

 24. Å holde på behagelige «verken eller» er ikke lett. Jeg strever med det for tiden, og kjenner stadig vekk på den følelsen av halsen som tykner til…

  Og kanskje er det sånn at man er mindre sårbar alene (da kan en jo bare såre seg selv…) Men følelsen av å være sterk med andre er tross alt så veldig mye bedre – hvis man bare tør…. Sukk.

 25. tankespire

  Takker så mye, Cezanne 🙂

 26. tankespire

  Hei Mumsi…
  Lager jeg skrekk hos deg? Ikke meningen det altså.. Det er ikke så skummelt egentlig, ikke sånn i det store bildet. Det bare kjennes skummelt ut, eller tomt. Og noen ganger veldig bra. Sunt for meg. Men det varer jo ikke så lenge, og om det er bra eller dårlig vet jeg ikke. Fornuften roper at det er meget fornuftig å være i aleneverden en stund :-/

  Noe er hvertfall endret ettersom jeg har fått jobb. Ellers er vel alt som det vanlige – enn så lenge. Kanskje er det sånn at en ting drar andre endringer med seg…

  Tiden strekker ikke til… Håper du har det bra Mumsi gode!

  *de beste klemmer i verden*

 27. tankespire

  Takker, lakenskrekk.. 🙂 Pust inn – pust ut…

 28. Gratulerer masse med jobb da – så supert. Håper du stortrives og det med tiden går seg til etterhvert vet du..rutine er ikke så dumt det heller..

  Setter igjen noen klemmer til de tofavorittene mine og en ekstra holdelengeklem til deg – Vidunderet logrer ivrig og er i ekstra kosehumør her han ligger på rygg med fire ben strukket mot himmelen..

  Vis snakkes – og jeg er ikke så lettskremt..bare det ikke er denne Villmark altså..for det tør jeg ikke..

 29. UK- BLUES står det i displayet på gitarforsterkeren til Siv. Jeg kjenner på strengene og slår an en tone. Lyden høres ut som noe jeg kjenner igjen fra pappas plater. «Brothers in arms», tenker jeg.
  «There’s so many different worlds
  So many different suns
  And we have just one world
  But we live in different ones»

  Og jeg tenker at det du har skrevet er minst like fint.
  Og det går meg et øyeblikk hus forbi at dette kanskje er noe mer enn en fin tekst. Akkurat som det har gått meg hus forbi at teksten til «Brothers in arms» har en dypere mening.
  Og jeg blir sittende med en lyst til å kommentere uten å helt vite hva jeg skal si.
  Så jeg sier bare dette.

 30. tankespire

  Og jeg sitter her med fingrene på tastene og vil gjerne svare deg, ordentlig, men ordene stoppet et sted. Vet ikke hva jeg skal si. Så takk sier jeg, for en veldig fin kommentar å starte dagen med.
  Og kjenner på at teksten til Dire Straits fyller meg med sukk, for det er akkurat sånn det er – nå. Different worlds, i denne ene.

 31. tankespire

  Mhm, du har helt rett – selvfølgelig. Så veldig mye bedre. Når jeg får til. Slippe kontrollen, stole på at man tas imot om man faller. Får ikke til, klarer ikke.

  Lurer på om det kommer tider der man ikke strever med det, at det kjennes rett ut. Og det gjør vel det, når det er rett.

  Håper dagene lar deg slappe av litt og at smilet finner plassen sin.

  *gode klemmer i høstvinden*

 32. tankespire

  Tusen takk 🙂 Jeg har det kjempefint der, litt tungt å stå opp så tidlig – hver dag – er jo ikke vant til det som sånn passe ivrig studinne. Men det går seg til, og energien kommer når jeg møter småtrollene på jobb 🙂 Men det merkes jo…
  Rutine kan vel være bra det også, er litt ambivalent mtp akkurat det.. Har så lyst å ha litt tid til overs, men enda får jeg ikke det helt til. Strukturen og rutinene kommer nok om ikke så lenge 😉

  Kjenner at høstens dype tone spilles nå, er i sånn ettertenksom tankefulltom humør. Nesten trist, men ikke akkurat det heller. Skjønner du hva jeg mener? Det er ikke så dumt, kjenner jeg 🙂

  Smil og klemmer og gode tanker sendes til deg og dine kjære med høstvinden fra nord… Gid mumsigodeste…

 33. Innom med en god natteklem – og du? Du klarer deg fint, spirego’ :0)

 34. tankespire

  Tvillingpia 🙂

  Takk, for både klem og ord. Og jeg gjør vel mest sansynlig det… Må bare tørre først.

  *varme klemmer sendes med høstblåsten*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s